Ζήλεψαν τη «δόξα» Πλωμαρίτη και εκ των έσω «ροκανίζουν» τον Πρεβεζάνο, αλλά…

Όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει… ελάχιστοι πίστεψαν ότι θα τα καταφέρει και όμως… ο γιατρός, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα και να εκλεγεί, από τους πρώτους κιόλας μήνες κέρδισε και το ουσιαστικό στοίχημα να πάει το νησί ένα βήμα παραπέρα, από εκεί δηλαδή που το είχε αφήσει… πριν αναλάβει τα ηνία ο τότε αντιδήμαρχός του Πλωμαρίτης.

Ο Νικολός από την άλλη, έξυπνος άνθρωπος, τραβήχτηκε στην Περιφέρεια και έγινε Σποραδάρχης, χωρίς όμως ουσιαστικό αντικείμενο, γι’ αυτό και όπως ακούγεται ευρέως στην Σκιάθο, αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε, σκέφτεται να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο.

Γιατί δεν το πιστεύουμε; Διότι πολύ απλά η στήλη θεωρεί ότι ο Νικολός έχει ήθος, που δεν θα του επέτρεπε να σταθεί απέναντι στον άνθρωπο που τον ανέδειξε. Έλα όμως, που κάποιοι τοσοδούληδες στο πολιτικό ανάστημα έχουν βλέψεις, οι οποίες όμως είναι τόσο υψηλές που φτάνουν έως και την δημαρχιακή αυλή, εκεί, απέναντι από το νέο ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε, εκεί ντε, δίπλα από την κρεπερί.

Η στήλη μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι τοσοδούληδες είναι άνθρωποι της λεγόμενης ομάδας πλειοψηφίας, ευεργετημένοι δηλαδή κι αυτοί από τον γιατρό.

Έλα όμως που λογαριάζουν αφενός ξεχνώντας την πείρα του γιατρού και αφετέρου… χωρίς τον ξενοδόχο, που στην περίπτωση της Σκιάθου… και αυτή η παροιμία πάει γάντι!

Τώρα, μην ρωτήσετε ποιόν ξενοδόχο, διότι και μεταξύ αυτών… υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να το παίζουν παράγοντες. Άλλο θέλω όμως και άλλο μπορώ!

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει