Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Άγριος καυγάς με προσωπικές απειλές μεταξύ φοιτητών και περιφερειάρχη

Οι φοιτητές ξέσπασαν όταν άκουσαν την ομιλία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του επιτέθηκαν

Αιτία του άγριου καυγά, η νέα τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας για συνομοσπονδία ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι φοιτητές του πανεπιστημίου μέσα στην αίθουσα, ύψωσαν τους τόνους, προχώρησαν σε καταγγελίες για να έρθει η σφοδρότατη αντίδραση του περιφερειάρχη, Γ. Δακή.

Την ώρα μάλιστα της τοποθέτησης του Γ. Δακή κάποιοι φοιτητές διαφωνώντας έφτασαν απειλητικά στα έδρανα των περιφερειακών συμβούλων λέγοντας… ”θα τα πούμε και κατ’ ιδίαν”.

Ο κ.Δακής απευθυνόμενος στους φοιτητές τόνισε πως: ”ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν αυτά που λέτε. Εσείς επιλέξατε να σπουδάσετε σε Κοζάνη η Φλώρινα, θλίβομαι που δεν νιώθετε δική σας την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, δεν περιμένουμε τα χρήματα των φοιτητών για να ζήσουμε. Όποιοι πανεπιστημιακοί θέλουν και μπορούν ας παραιτηθούν, περιμένουν άλλοι να πάρουν τις θέσεις τους”

Σύμφωνα με τον τοπικό alphafm.gr, οι φοιτητές του απάντησαν ότι πρέπει να ντρέπεται: ”Με αυτά που λέτε, μας κοροϊδεύετε, θα έπρεπε να ντρέπεστε, με τις επιλογές σας προσβάλλεται τους προγόνους σας”. Δείτε το βίντεο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει