Άγριο φονικό στη Θήβα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 17:15

Σκηνές φαρ – ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Λύκειο Θεσπιών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ δύο οικογενειών οι οποίες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή με αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυροβολισμών και τον θάνατο δύο ατόμων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως όλα συνέβησαν όταν μέλη της πρώτης οικογένειας που έχει εταιρεία security, κατέβασε από συγκεκριμένο σημείο του σχολείου την ταμπέλα της δεύτερης οικογένειας , η οποία επίσης είχε εταιρεία security και είχε συνάψει συμφωνία με τον σχολικό χώρο.

Στο σημείο φέρεται να έφτασαν αμέσως πατέρας και γιος της δεύτερης εταιρείας και υπήρξε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Άλλα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι  υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων σεκιούριτι.

Υπάρχει επίσης και ένας  τραυματίας ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο που εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί βρέθηκαν κάλυκες.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρώτη ενημέρωση: Περιστατικό με πυροβολισμούς στη Θήβα – Δύο νεκροί


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 17:15

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει