Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Άλλες δυο δικογραφίες από το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας σε βάρος Π. ΛαφαζάνηΑνακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα κάνοντας λόγο για ακόμη δύο δικογραφίες σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη.  

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

«Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι υποστηρίζουν ότι η εμπλοκή του ”Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” είναι περιστασιακή και συμπτωματική.

Όπως Προκύπτει από το από 17.03..2018 του διαβιβαστικού της με Αριθμό Βιβλίου Μηνύσεων Δ18/ 525 Δικογραφίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών , στο ”Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος ” διενεργούνται άλλες δύο δικογραφίες κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όπως αναφέρεται στη σελ. 7 του διαβιβαστικού . «Επισημαίνεται ότι, από την Υπηρεσία μας διενεργούνται οι υπ’ αρ. Α2018/119 και Α2018/165 από 30-01-2018 και 31-01-2018 αντίστοιχα, Προκαταρκτικές εξετάσεις, αναφορικά με επεισόδια που εχώρησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια διεξάγωγής πλειστηριασμών, την 29-11-2017 και 20-12-2017, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι (Α), (Β), (Γ) και (Δ) κατηγορούμενοι. Σχετικές προκαταρκτικές εξετάσεις, θα σας υποβληθούν με την περαίωση τους, με ειδικότερες αναφορές μας.»

Ως γνωστών από τη δικογραφία ο κωδικός (Α) είναι ο κωδικός που η Ασφάλεια έχει αποδώσει στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αποδεικνύεται ότι έχει στηθεί μια ντροπιαστική, πραξικοπηματική και στημένη βιομηχανία διώξεων σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη που διεκπεραιώνουν με κυβερνητικές εντολές οι Υπηρεσίες της Κρατικής Ασφάλειας.

Σε λίγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα έχει πιο πολλές δικογραφίες και από τους μεγαλύτερους εγκληματίες στην χώρα.

Ενώ βοά ο τόπος με το φαγοπότι, την κλεψιά, τα σκάνδαλα και τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, ο μόνος τελικά που διώκεται, ως ένοχος, γιατί προφανώς εγκατέλειψε υπουργικές και βουλευτικέςκαρέκλες, «προνόμια» και «λάφυρα», μένοντας πιστός στις αρχές του και προασπίζεται στο δρόμο σπίτια και λαϊκές περιουσίες, το δικαίωμα στο ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό και αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, είναι ο Παν. Λαφαζάνης.

Δοξάστε τους!»


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 12:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει