Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Άμεση σχέση του sex με τον πονοκέφαλο

Ένας κακός εραστής μπορεί να σου χαλάσει τόσο τη διάθεση όσο και την επιθυμία στο σεξ. Όταν οι γυναίκες επικαλούνται πονοκέφαλο για να μην κάνουν σεξ δεν σημαίνει ότι βαρέθηκαν να έχουν οργασμούς, αλλά ότι βαρέθηκαν να… μην έχουν.

Το σεξ είναι υπόθεση δύο και γι’ αυτό καθένας πρέπει να φροντίζει τον άλλον προκειμένου να αποτέλεσμα να είναι … δίκαιο και για τους δύο.

Ωστόσο, πολύ συχνά οι γυναίκες δηλώνουν στους συντρόφους τους διάφορες αιτίες προκειμένου να αποφεύγουν το σεξ. Γιατί; Γιατί απλά ο σύντροφός τους είναι κακός εραστής.

Έτσι τουλάχιστον αποκαλύπτει νέα έρευνα. Οι επιστήμονες λένε και υπογραμμίζουν ότι όσο οι άνδρες επιθυμούν το σεξ, τόσο το επιθυμούν και οι γυναίκες. Το θέμα οργασμού όμως δεν είναι το ίδιο εύκολο και για τους δύο.

Όταν οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται χάνουν και την επιθυμία τους και όχι μόνο! Η έρευνα απέδειξε ότι όντως το κακό σεξ προκαλεί πονοκέφαλο καθώς η αδιαθεσία έχει να κάνει με την πίεση να βρεθείς σε μια κατάσταση όχι ευχάριστη όπως θα έπρεπε να είναι το σεξ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει