«Έκανε κάποιο νταραβέρι η Ν.Δ. για την υπερψήφιση της τροπολογίας και την ίδια ΠΝΠ του 2020;»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 03:08

“Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα σχόλια της κυβέρνησης.

“Αντί λοιπόν η Ν.Δ., το κόμμα εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων, να συνεχίζει τη λάσπη στον ανεμιστήρα, ας απαντήσει: Έκανε κάποιο «νταραβέρι» όταν μαζί με όλα τα κόμματα υπερψήφιζε το 2018 την επίμαχη τροπολογία; Έκανε κάποιο «νταραβέρι» όταν το Μάιο του 2020 κύρωσε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που προέβλεπαν νέα παράταση ως το τέλος του 2022 για το ακριβώς ίδιο καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών που προέβλεπε η τροπολογία του 2018;”, σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

“Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένη. Ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Και αυτούς και τον πανικό τους για τα αδιέξοδα στην πανδημία και την οικονομία”.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 03:08Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει