Έκλεισε το Κολλέγιο Αθηνών


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 22:40

Μέσω ανακοίνωσης η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών γνωστοποιεί σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διεύθυνσης του Κολλεγίου Αθηνών:

«Αγαπητοί γονείς/Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν έγκυρης ενημέρωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων* θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας μετά από εισήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) αναστέλλει για προληπτικούς λόγους τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και όλων των λοιπών δραστηριοτήτων στο campus  Ψυχικού (Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού, Νηπιαγωγείο «Ι.Μ.Καρράς») έως τις 24 Μαρτίου 2020.

Σε συνέχεια έγγραφης ενημέρωσης του Ε.Ο.Δ.Υ. από το Σχολείο μας για τις σχέσεις φοιτούντων και εργαζομένων στα campuses Ψυχικού και Κάντζας, δε συντρέχει – σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ. – λόγος προληπτικής αναστολής λειτουργίας των Δημοτικών μας Σχολείων.

Σας ενημερώνουμε ότι για τις μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των οποίων η λειτουργία ανεστάλη θα ξεκινήσει άμεσα η ανταλλαγή αρχείων μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών αξιοποιώντας τις πλατφόρμες ManageBac και CMS για ασύγχρονη επικοινωνία υλικού μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών. Παράλληλα εξετάζεται η υιοθέτηση εξ αποστάσεως σύγχρονης επικοινωνίας εκπαιδευτικών-μαθητών για την οποία θα ενημερωθείτε σε επόμενη ενημέρωσή σας.

*με επιβεβαίωση του ΥΠαιΘ, καθώς εκ παραδρομής αναρτήθηκε κάτι διαφορετικό στον ιστότοπό του

Με εκτίμηση,

Απόστολος Αθανασόπουλος

Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών

Συντονιστής Σχολικών Μονάδων Ε.Ε.Ι.».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 22:43

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει