Ένα υπερσύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα ΣεπόλιαΈνα νέο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο δημοτικό γυμναστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του  στα Σεπόλια επί της οδού Σιώκου 6, από τον Οργανισμό στο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των γυμναστηρίων του.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο και λειτουργικό διώροφο χώρο 620τ.μ., με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, όπου οι πολίτες μπορούν να γυμναστούν  με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Όπως σημειώνει ο ΟΠΑΝΔΑ, στον συγκεκριμένο χώρο άθλησης θα καλύπτονται οι αυξημένες αθλητικές ανάγκες των δημοτών της 4ης Δ.Κ. για «Άθληση – Άσκηση – Σωματική ευρωστία».

Το Γυμναστήριο στα Σεπόλια αντικαθιστά τη λειτουργία των γυμναστηρίων Σεπολίων (Λαμπόβου 4) και Κ. Πατησίων (Στρ. Καλλάρη & Κουρτίδου).

Η αναβάθμιση των Γυμναστηρίων εντάσσεται στην προσπάθεια του ΟΠΑΝΔΑ να συμβάλλει στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για μία καλύτερη καθημερινότητα των κατοίκων και των δημοτών της πόλης.

Ο τελικός στόχος είναι να διαθέτει στο άμεσο μέλλον δέκα  σύγχρονα δημοτικά γυμναστήρια πλήρως εξοπλισμένα, που θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για άθληση των δημοτών και στις επτά  Δημοτικές Κοινότητες.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 09:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει