Έξι νεκροί από διαρροή υγρού αζώτου σε εργοστάσιο πουλερικών στην ΤζόρτζιαΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 21:45

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί νοσηλεύονται μετά από διαρροή υγρού αζώτου σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας πουλερικών στη βορειοανατολική Τζόρτζια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της κομητείας Χολ, Ζακ Μπράκετ, είπε ότι πέντε άνθρωποι ξεψύχησαν μέσα στο εργοστάσιο, στην πόλη Γκέινσβιλ, ενώ άλλος ένας πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο. Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 9, ενώ εξετάζονται άλλοι 130 εργαζόμενοι στη μονάδα.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έκλεισε ο δρόμος Μεμόριαλ Παρκ Ντράιβ, από το ύψος της οδού Μπράουνς Μπριτζ μέχρι και τον αυτοκινητόδρομο της Ατλάντας, ενώ ζήτησε από τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.

Το Γκέινσβιλ αποκαλείται συχνά και «Παγκόσμια Πρωτεύουσα των Πουλερικών» λόγω των πολλών ορνιθοτροφείων και μονάδων επεξεργασίας κρέατος που λειτουργούν στην πόλη.

Με πληροφορίες από Reuters, Sputnik, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 21:45

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει