Έπεσε φίδι από ταβάνι σε βουλευτέςΣε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι. Σύμφνα με τον εκπρόσωπο του κτηρίου, οι βουλευτές δηλώνουν ότι δεν θα επιστρέψουν ξανά στο κτίριο έως ότου είναι ξανά ασφαλές.

«Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο, ο Ολουγκμπένγκα Ομόλε.

Το ερπετό, διευκρίνισε ο ίδιος, έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν.

 

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.

 

«Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι’αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ’αόριστον» ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι βουλευτές θα συναντηθούν εξάλλου με τον κυβερνήτη της πολιτείας Όντο Ροτίμι Ακερεντόλου και θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το περιφερειακό κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει έως ότου γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης, τόνισε ο εκπρόσωπος.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, 02:18

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει