Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Έρχεται νομοσχέδιο διακανονισμού στεγαστικών δανείων

Γιο όσους θίγονται από το ενιαίο μισθολόγιο, είπε ο Ευ. Βενιζέλος

Την κατάθεση νομοσχεδίου διακανονισμού στεγαστικών δανείων όσων πολιτών θίγονται από το ενιαίο μισθολόγιο, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηυσης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αναφορικά με τα κυριότερα μεγέθη του προϋπολογισμού, ενώ τόνισε ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι πολλαπλά εγγυημένες.

Επίσης, επεσήμανε ότι οι επικεφαλής της τρόικας βρίσκονται στην Αθήνα και ότι σήμερα θα έχουν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο και με τον ίδιο. Θα ακολουθήσουν από αύριο συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων, είπε ο κ.Βενιζέλος.

Αναφορικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) o υπουργός είπε ότι στόχος είναι να επιτευχθεί στο 100%

Εξ’αλλου, αναφερόμενος στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ο κ.Βενιζέλος επεσήμανε ότι η ροή της εξόφλησης των λογαριασμών ακινήτων με το τέλος ακινήτων είναι ακριβώς η ίδια όπως και προηγουμένως, ήτοι με την ροή εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ χωρίς το τέλος.

«Καταγράφουμε αδικίες και παραλογισμούς και τώρα μπορούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες ώστε όλα να είναι πιο διαφανή, πιο δίκαια πιο λογικά. Όπου υπάρχουν λάθη θα διορθωθούν, θα γίνουν συμψηφισμοί», τόνισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει