Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Έσβησαν τη σελίδα του Κότσιρα στο Facebook

Δύο εβδομάδες μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά αστυνομικού για ξυλοδαρμό, σβήστηκε η σελίδα του στο Facebookύστερα από πολλά report που δέχτηκε ο δημοφιλής ιστότοπος, σύμφωνα με το Star.

Υπενθυμίζεται πως στην επίσημη σελίδα του είχε γράψει: “Θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο βίντεο, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει, αλλά και αυτή που θα γίνει από την εισαγγελέα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος. Καλή μας τύχη”.

Μετά το σβήσιμο της σελίδας, ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε οργισμένος: “Κάποιοι “φίλοι”, φρόντισαν η επίσημη σελίδα φίλων στο FB με 4.800 μέλη, να αποτελεί πια παρελθόν. Αυτό που δεν φρόντισαν να μάθουν από πριν, είναι ότι στις επίσημες σελίδες κοινοποιούνται οι κάθε είδους αναφορές και καταγγελίες. Υπομονή λίγες ημέρες, και τα profiles αυτών που κατήγγειλαν από κακοήθεια και μόνο, θα κοινοποιηθούν σε αυτόν τον τοίχο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει