Έφτασε στην Ελλάδα η νέα γενιά Peugeot 2008


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 09:55


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Η εμφάνιση της νέας γενιάς του Peugeot 208 έχει εντυπωσιάσει τόσο με τις σχεδιαστικές του γραμμές, όσο και με την τεχνολογία.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που μας δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η γαλλική φίρμα η οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν μένει με σταυρωμένα χέρια.

Τα πρώτα Peugeot 2008 που ήρθαν στην Ελλάδα τα... υποδεχτήκαμε στα logistics

Ήρθαν τα πρώτα

Από… σήμερα θα βρίσκεται στις εκθέσειςΤρανταχτή απόδειξη και η νέα γενιά του 2008 που ενώ την περιμέναμε Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2020, τελικά ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και από… σήμερα θα μπορούν όλοι να την θαυμάσουν από κοντά στις αντιπροσωπείες της μάρκας.

Σχεδόν 100 αυτοκίνητα βρέθηκαν στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας και από εκεί με νταλίκες θα μεταφερθούν στις εκθέσεις της μάρκας Peugeot.

Το βρήκαμε στα logistics

Για να πάρετε μία πρώτη γεύση από το γαλλικό Crossover πήγαμε να το υποδεχτούμε στα logistics. Από την πρώτη κιόλας ματιά καταλάβαμε πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό, κάτι προχωρημένο που συμβαδίζει στα πρότυπα της εποχής και είναι αυτό που σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική και όχι μόνο αγορά.

Έχει χώρους!

Το μήκος του αυτοκινήτου φτάνει τα 4,3 μέτρα και παρά τον χαρακτήρα του (μικρό SUV) θα διαπιστώσετε και από το video πως μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους (434 λίτρα).

Αίσθηση προκαλεί η κορυφαία ποιότητα στο εσωτερικό, ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων που τον είδαμε για πρώτη φορά στο 208 αλλά δεν τον φορά κανένα άλλο αυτοκίνητο, η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, κ.ά.

Άλλο επίπεδο το εσωτερικό του Peugeot 2008

Κινητήρες βενζίνης – diesel

Από πλευράς κινητήρων θα υπάρχουν διαθέσιμοι βενζίνης και diesel ενώ αργότερα θα δούμε και ηλεκτρική έκδοση.

Στην περίπτωση της βενζίνης το τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο έχει χωρητικότητα 1.2 λίτρα και η απόδοση ξεκινά από τους 100 και φτάνει μέχρι τους 155 ίππους. Αντίστοιχα οι εκδόσεις diesel θα αφορούν κινητήρα 1.5 λίτρων με 100 και 130 ίππους.


Δείτε το video με τα ολοκαίνουργια Peugeot 2008 στα logistics…

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 09:55Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει