Έχτισε τον νεκρό του πατέρα στον τοίχο για να παίρνει τη σύνταξή του

Ένας 44χρονος Ιταλός έχτισε στον τοίχο του σπιτιού του τον. . . νεκρό πατέρα του προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή του, όπως μετέδωσαν σήμερα πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η σορός του πατέρα, που κατά τα φαινόμενα πέθανε τον Αύγουστο του 2011 σε ηλικία 83 ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς σε ένα σπίτι στο Σουμπιάκο, ένα χωριουδάκι σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τη Ρώμη.

Ο γιος, τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύφθηκαν, έχτισε τον νεκρό με τούβλα και τσιμέντο σε μια γωνιά, μέσα στο δωμάτιο του πατέρα. Κατόπιν κλείδωσε την πόρτα και την σφράγισε με σιλικόνη.

Ο άνδρας αυτός, που φέρεται να είναι άνεργος τοξικομανής που στο παρελθόν είχε προβλήματα με τη δικαιοσύνη, εισέπραττε κάθε μήνα τη σύνταξη του πατέρα του, που ανερχόταν στα 1.400 ευρώ. Ο πατέρας ήταν πρώην τυπογράφος στο Βατικανό.

Εν αναμονή των ιατροδικαστικών αναλύσεων, η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα ο γιος όχι μόνο να έκρυψε αλλά να ευθύνεται και για τον θάνατο του πατέρα. Ο 44χρονος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόκρυψης πτώματος.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει