Αγανακτισμένοι: «Θα ξαναστήσουμε σκηνές στο Σύνταγμα»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η λαϊκή συνέλευση του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Μπορεί μετά από παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, οι σκηνές, τα κιόσκια και τα πανό να εξαφανίστηκαν από το Σύνταγμα, φαίνεται, ωστόσο, πως οι Αγανακτισμένοι είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους πλατεία.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην πλατεία Κοτζιά, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη, να απομακρυνθούν οι σκηνές τους από το Σύνταγμα, οι Αγανακτισμένοι δήλωσαν πως θα επιστρέψουν στην πλατεία. «Το Σύνταγμα είμαστε εμείς και θα είμαστε παντού», φώναζαν οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας.

Δήλωσαν μάλιστα ότι θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να «επανεγκατασταθούν» στο Σύνταγμα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανοίγματος ενός νέου μετώπου με την κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αμέσως μετά την πορεία στο κέντρο, οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα για να συζητήσουν την πορεία των δράσεων τους,όπου και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη και την Κυριακή το βράδυ, ώστε να γίνει διαβούλευση μεταξύ των ομάδων των Αγανακτισμένων και να γίνει απολογισμός των πεπραγμένων τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει