Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Αγνοείται» η Βούλα Παπαχρήστου

Η 24χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν εδώ και δυο μήνες έχει κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας ακόμη και με τον πιο στενό της συνεργάτη τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι.

“Εδώ και δυο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της . Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς κάναμε την μέγιστη προσπάθεια αλλά όλα έχουν και τα όριά τους . Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα”.

Μάλιστα ο Γιώργος Πομάσκι ανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ίδια: “Κατά 99% η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν δίνει σημεία ζωής”.

Οι εξελίξεις πάνω στην αθλητική καριέρα της Βούλας Παπαχρήστου αναμένεται να κορυφωθούν της επόμενες ημέρες κι από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΕΓΑΣ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος είναι αποφασισμένος να την θέσει εκτός των κατηγοριών υψηλού αθλητισμού με την συγκατάβαση του αρχιπροπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλου μετά τη συνεχιζόμενη αποχή της από την προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Πληροφορίες πάντως θέλουν την Βούλα Παπαχρήστου να συνεργάζεται για θέματα αθλητισμού με κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

ΠHΓΗ: Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει