Αγώνας μεταξύ των κορυφαίων του επί κοντώ από τους… κήπους των σπιτιών τους!


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020, 22:45

Τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα του άλματος επί κοντώ, θα διαγωνιστούν σε έναν μοναδικό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να …σπάσουν την καραντίνα, καθώς θα δώσουν αυτή τη μονομαχία από τους κήπους τους.

Ο Σουηδός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, Αρμάντ Ντουπλάντις, ο Αμερικανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012, Γάλλος, Ρενό Λαβιλενί, θα προσπαθήσουν να περάσουν τα 5 μέτρα όσες φορές μπορούν σε 30 λεπτά, σε ένα αγώνα που σχεδίασαν μαζί.

Θα συνδεθούν με το Ultimate Garden Clash – Pole Vault Edition στις 3 Μαΐου και θα μεταδοθεί στους θαυμαστές τους στα κανάλια κοινωνικών μέσων του World Athletics.

«Είμαι εντυπωσιασμένος που μπορώ να ανταγωνιστώ … ειδικά εναντίον του Σαμ και το Ρενό», δήλωσε ο Σουηδός Ντουπλάντις, ο οποίος θα αγωνιστεί από την προπονητική του βάση στη Λουιζιάνα. Ο Αμερικανός Κέντρικς θα είναι σε δράση στον κήπο του στο Μισισιπή, ενώ ο Γάλλος Λαβιλενί θα αγωνιστεί από το σπίτι στο Clermont-Ferrand.

«Δεδομένου ότι είναι άγνωστο ποιες άλλες διοργανώσεις θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, σίγουρα θα το απολαύσουμε και θα περάσουμε καλά μαζί του. Η νίκη σε αυτό είναι ζωτικής σημασίας γιατί δεν μου αρέσει πολύ να χάνω», πρόσθεσε ο Ντουπλάντις.

Από τη μεριά του ο Kέντρικς επισήμανε: «Νομίζω ότι η πρόκληση είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα πάρουμε σαν τρόπαιο. Ο καθένας από εμάς πάντως θα θέλει να κερδίσει»


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020, 22:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει