ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Άλκης ΚαλλιακμάνηςΟ γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή την ΠΑΕ, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι σήμερα γιατρός της ομάδας μας, κ. Άλκης Καλλιακμάνης υπέβαλλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Παντελή Νικολάου, αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Άλκη Καλλιακμάνη, ο οποίος στην εντεκάχρονη θητεία του στην ομάδα μας τίμησε και την ΑΕΚ, αλλά και το ιατρικό λειτούργημα με την παρουσία και την προσφορά του.

Στον κ. Άλκη Καλλιακμάνη αποδίδεται ένα ακόμα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για την καθοριστική συμβολή του από τη θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής στη διοργάνωση των δύο ιατρικών συνεδρίων υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένει επικεφαλής ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον συνεργάτη του, ορθοπεδικό γιατρό, κ. Χάρη Λάλο».  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 18:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει