Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αερολογίες Κουτρουμάνη για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Με την ανεργία να έχει ξεπεράσει το εφιαλτικό 16% και να υψώνεται ως εφιάλτης πάνω από το έθνος, ο υπουργός Ανεργίας -συγνώμη, Εργασίας θέλαμε να γράψουμε- κύριος Γ. Κουτρουμάνης δείχνει να βρίσκεται στον… κόσμο του και να προσπαθεί με αερολογίες να καθησυχάσει το λαό!

Σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ 99,5 FM, παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση αναμένει περαιτέρω αύξηση της ανεργίας μετά το φθινόπωρο και γι’ αυτό, συμπλήρωσε, «έχουμε έγκαιρα κάνει έναν προγραμματισμό».

Ποιος είναι αυτός; Διαβάστε τι είπε: Η κυβερνητική επιτροπή ενέκρινε συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να περιοριστούν οι συνέπειες (ποιο είναι αυτό δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει), ενώ σημείωσε πως η απασχόληση αποτελεί βασική παράμετρο για την ανάπτυξη (έλα ρε μεγάλε, δεν το ξέραμε!!!!).

Υπογράμμισε ότι πλέον υπάρχει επαναπροσανατολισμός για ανακατανομή πόρων «γιατί, αν διαθέσεις περισσότερους πόρους για την ανάπτυξη και την απασχόληση, ασφαλώς, θα έχεις περισσότερες θέσεις εργασίας».

Τι μας είπε; ΤΙΠΟΤΑ δεν είπε, διαπιστώσεις έκανε γιατί απλώς δεν έχει καμία πολιτική, ούτε αυτός ούτε η κυβέρνηση του, για να αντιμετωπίσουν την ανεργία. Τη διαπίστωση – πρόβλεψη ότι θα χρειαστούν ελικόπτερο κάπου εκεί μέσα στο Φθινόπωρο για να γλιτώσουν από τον εξαγριωμένο λαό, την έκανε ο κύριος Υπουργός; Όχι; Κακώς, πολύ κακώς…

πηγή: tsantiri.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει