Αιγάλεω: Χούλιγκαν έστειλαν στο νοσοκομείο μαθητέςZougla Newsroom

Χούλιγκαν βγήκαν για «περιπολία» και  έστειλαν στο νοσοκομείο ανήλικους. Το νέο περιστατικό οπαδικής βίας εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω το βράδυ της περασμένηςΤετάρτης.

Ήταν γύρω στις 9 το βράδυ όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 20 άτομα μπήκαν μέσα στο γνωστό άλσος της περιοχής κρατώντας στα χέρια τους κράνη και σιδερογροθιές. «Μαρτυρίες και πληροφορίες λένε ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά δεν είχαν διακριτικά και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι» λέει αξιωματικός της αστυνομίας που ασχολείται με την υπόθεση.

Ξαφνικά η ομάδα των χούλιγκανς εντόπισε δυο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 14 και 15 ετών, και άρχισε να τα χτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος αλλά και στο κεφάλι. Ο ξυλοδαρμός κράτησε πολύ λίγο και οι δράστες διέφυγαν αρχικά με τα πόδια και στη συνέχεια πιθανότατα με μοτοσικλέτες.

Οι δυο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα στο κεφάλι, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρά ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δυο έχει τραυματιστεί στο σαγόνι. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια των αστυνομικών, η ομάδα των χούλιγκανς αναζητούσε συγκεκριμένο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού αλλά τελικά δεν τον βρήκε.

Δυστυχώς, τη «νύφη πλήρωσαν» οι δυο ανήλικοι που βρέθηκαν μπροστά τους. Μαρτυρίες, περιγραφές αλλά και οπτικό υλικό από τις γύρω καφετέριες και καταστήματα αναμένεται να βοηθήσουν τους αστυνομικούς να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 17:16

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει