Ακυρώθηκε η διεθνής έκθεση πολυτελών ρολογιών “Watches and Wonders Geneva”


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:46

Οι διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης πολύτιμων ρολογιών της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι θα ακυρώσουν την εκδήλωση τον Απρίλιο λόγω της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού COVID-19… αποφασίστηκε η ακύρωση της έκθεσης “Watches and Wonders Geneva”», ανακοινώθηκε από το Fondation de la Haute Horlogerie.

Η εκδήλωση στη Γενεύη είναι μια μεγάλη εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πολλούς κατασκευαστές ρολογιών της Ελβετίας.

Η Κίνα και η περιοχή της Ασίας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές τα τελευταία χρόνια για τους ωρολογοποιούς, όπως και για άλλους κατασκευαστές πολυτελών ειδών.

Η Κίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας του κοροναϊού, διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν μειώσει τις πτήσεις προς τη χώρα και πολλές επιχειρήσεις περιορίζουν τα ταξίδια των εργαζομένων τους.

Το Fondation de la Haute Horlogerie δήλωσε ότι «για να προστατεύσει την υγεία και την ευημερία όλων των επισκεπτών, του Τύπου, των συνεργατών και των ομάδων», έχει αποφασίσει ότι θα πρέπει να ακυρώσει την εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί στη Γενεύη από τις 25-29 Απριλίου.

Η έκθεση, η οποία διεξάγεται συνήθως τον Ιανουάριο, είχε ήδη αναβληθεί φέτος για να συμπέσει με την Baselworld, που διοργανώνεται στη Βασιλεία τον Απρίλιο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης στη Βασιλεία δήλωσαν στο AFP ότι «αξιολογούν την κατάσταση σε εξαιρετικά στενό συντονισμό με τις ελβετικές ομοσπονδιακές και περιφερειακές αρχές».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει