Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Ακόμη και οι -10 βαθμοί είναι υπερβολικοί»

Άμεση είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην απόφαση της ΕΕΑ να μην της δώσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα «στέλνοντάς» την στην Δ’ Εθνική.

«Θα κινηθούμε άμεσα κατά της απόφασης προσφεύγοντας στο Συμβούλιο Επικρατείας», ενημέρωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός της ομάδας, Μιχάλης Μιντζίκος, ο οποίος χαρακτήρισε κόλαφο την απόφαση, μίλησε για κατάφορη αδικία, ενώ υποστήριξε πως καταρρέουν όλες οι αναφορές της UEFA.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του:

«Θα κινηθούμε άμεσα κατά της απόφασης προσφεύγοντας στο συμβούλιο επικρατείας. Με επιφύλαξη σας λέω ότι μελετάται και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για να μπλοκαριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Λάβαμε το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεως της ΕΠΟ. Αυτή η απόφαση είναι κόλαφος όχι μόνο για την Κυβέρνηση που παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Με δυο λόγια δεν υπάρχει ευθύνη του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά τη στημένα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει ανάμειξη σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες, προπονητές, την ομάδα γενικά. Καταρρέουν όλες οι αναφορές της UEFA μία προς μία. Μην το μπλέκετε με πρόσωπα. Όσον αφορά την ποινή αναφέρθηκε ως αντικειμενική ποινή. Ακόμη και οι -10 βαθμοί είναι υπερβολικοί. Είναι απίστευτο τόσο καιρό δικάζαμε νομικά πρόσωπα, ομάδες χωρίς εξακριβωμένα στοιχεία. Πρόκειται για κατάφορη αδικία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει