Αναβάλλεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, 21:36

Η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αποφάσισε να αναβάλλει την διεξαγωγή του το 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της επιτροπής Αντρέι Μπελαούσοφ.

«Με στόχο την προστασία της υγείας των Ρώσων πολιτών, των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στο φόρουμ, αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί εφέτος» δήλωσε ο Μπελαούσοφ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους κινδύνους που απορρέουν από την έξαρση του κορωνοϊού και την εξάπλωση του σε χώρες που συμμετέχουν στο φόρουμ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης επρόκειτο να διεξαχθεί στο διάστημα 3-6 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη. Επρόκειτο μάλιστα να υπάρξει συζήτηση με θέμα «ο νέος κορωνοϊός και οι παλιές προκλήσεις: πως θα περιορισθούν οι οικονομικές συνέπειες των επιδημιών;», στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι διεθνών και ρωσικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, επιστήμονες και επιχειρηματίες.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, 21:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει