Ανακαλούνται 217 αυτοκίνητα Seat Leon και AtecaΣτην ανάκληση ελάχιστων μονάδων των μοντέλων Leon (5F) και Ateca (KH), προχωρά η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε.Ε., επίσημος εισαγωγέας της Seat στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάκληση αφορά σε 212 οχήματα Leon και 5 οχήματα Ateca κατασκευής από 1 Νοεμβρίου του 2016 έως 5 Αυγούστου του 2018. Στα επηρεασμένα αυτοκίνητα είναι πιθανό, σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός από τα εμπρόσθια LED φλας, αυτή να µην γίνεται αντιληπτή από τον πίνακα οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά µέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.seat.gr/car-dealer-locator.html.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 08:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει