Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Παναθηναϊκό η Οικονομίδου


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 18:56

Ακόμη μία αθλήτρια επέλεξε να αποχωρήσει από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, γνωστοποιώντας την απόφασή της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τη διαγώνια Μαρία Οικονομίδου, η οποία ευχαρίστησε τον σύλλογο, τους φίλους του, τους προπονητές και τις συναθλήτριές της.

«Δύο χρόνια λοιπόν. Με χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, χαμόγελα, κλάματα… Δύο γεμάτα χρόνια. Μια άνοδος μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Παιχνίδια που το σώμα μου με άφησε, αλλά η ψυχή και η καρδιά μου ήταν ακόμα εκεί και πάλευαν μέσα σε αυτές τις γραμμές», έγραψε η Οικονομίδου.

«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια. Τις συμπαίκτριές μου, που έδιναν το 100% και δεν έσκυψαν το κεφάλι σε κανέναν αντίπαλο ποτέ. Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’ έξω όλους εσάς, τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη την πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος. Που ποτέ δεν ένιωσα μόνη μέσα στο γήπεδο. Που δείχνατε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας με την παρουσία σας. Παναθηναϊκέ, σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Εις το επανιδείν».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 19:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει