Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ανατροπές των ψυχαγωγικών στον Alpha

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στον ALPHA πριν από λίγη ώρα! Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανήκει πλέον στην καθαρά πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Ο «Καφές με την Ελένη» μεγαλώνει και πάει να «χτυπήσει» και τα μεσημεριανά. Το σενάριο θέλει την παρουσιάστρια να μας κρατάει συντροφιά τη νέα σεζόν για πολύ περισσότερο από τρεις ώρες με μια πολύ ανανεωμένη σε θεματολογία, στήλες αλλά και συνεργάτες εκπομπή.

Βάση των μέχρι τώρα δεδομένων τα σενάρια είναι τρία.

Είτε ότι δεν θα αλλάξει η ώρα έναρξης του «Καφέ» αλλά η ώρα κλεισίματος δηλαδή θα προβάλλεται 10:00 με 14:00 είτε ότι θα ξεκινάει στις 11:00 και θα τελειώνει στις 14:00 είτε ότι θα γίνει καθαρά μεσημεριανή εκπομπή.

Όπως φαίνεται είναι πλέον τηλεοπτική μόδα οι τετράωρες εκπομπές. Με πρώτη διδάξασα τη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά» και εν συνεχεία τις φήμες που θέλουν και το πρωινό του ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινάει στις 08:00 και να κλείνει στις 12:00.

Βέβαια, τώρα γεννάται το ερώτημα τι θα γίνει με τη μέχρι τώρα μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, το «Κους Κους». Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μετά από 7 χρόνια μας «αποχαιρετά».

Όσον αφορά τώρα το μέλλον της εκπομπής «Πάνω στην ώρα»… δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να μην δώσουν το πράσινο φως στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Τίποτα, βέβαια, δεν είναι ακόμα επίσημο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας αναμένεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου για να δώσει τέλος στα σενάρια και να λύσει όλες τις απορίες για το νέο πρόγραμμα. Εν αναμονή…

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει