Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ανεξιχνίαστοι φάκελοι…

Συνεδρίασε την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξετάζοντας τους φακέλους των ομάδων της Football League και Football League 2, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αποφάσεις αναφορικά με τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικών συμμετοχής.

Αυτό συνέβη διότι κάποιες ομάδες προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο, το οποίο αποφάσισε με προσωρινή διαταγή του να μην εκδοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής ως ότου εξεταστούν τα σχετικά αιτήματα.

Έτσι, μέχρι νεοτέρας δεν μπορούν να αντικατασταθούν οι ομάδες που τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό από την Super League αλλά και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες. Το γεγονός αυτό έχει σαν λογικό επακόλουθο και την αναβολή της κλήρωσης της Football League και Football League 2 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Η ΕΠΟ έχει ήδη αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις για τις ομάδες που αποβλήθηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Τέλος, η ΕΕΑ όρισε νέα συνεδρίαση για τους φακέλους των ομάδων Β’ – Γ’ Εθνικής στις 13/9.

Και το μαρτύριο των ομάδων συνεχίζεται…

Πηγή – NikiVolouNews

Μπορεί επίσης να σας αρέσει