Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αντίδραση ΑΕΛ και μέσω …facebook

Πριν λίγο η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ στο facebook ντύθηκε στα …μαύρα. Οι διαχειριστές άλλαξαν την εικόνα προφίλ με ένα μαύρο φόντο γράφοντας το μήνυμα: “Μια μαύρη εικόνα, για όσα μας μαυρίζουν την ψυχή”

Η λέξη “απογοήτευση” είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα συναισθήματα του Κώστα Πηλαδάκη στο άκουσμα της είδησης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την παραμονή στην Superleague των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σε επικοινωνία με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να εξαφανιστεί αυτομάτως από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είμαι τόσο πολύ απογοητευμένος που αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω είναι το ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδί και να μπορούσε αυτομάτως να εξαφανιστώ από αυτόν τον χώρο», ήταν το σχόλιο του Κώστα Πηλαδάκη για την ανατροπή σκηνικού στην Superleague.

Όσον αφορά την διατήρηση των ποινών για τους Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη υπογράμμισε: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απορώ πώς δεν έπεσαν οι ποινές και στα πρόσωπα και έμειναν ως είχαν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει