Αντιδράσεις για την απάντηση Π. Καμμένου στον Τσαβούσογλου

Άμεσες και ηχηρές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η σημερινή σκληρή απάντηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου, για τα Ίμια.

Κουμουτσάκος: Όχι στη θορυβώδη επικαιρότητα

Με μήνυμα του στο twitter, ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, απεύθυνε μήνυμα προς τον Πάνο Καμμένο, υπενθυμίζοντας του ότι καθήκον του υπ. Άμυνας είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα.

Η σύσταση του κ. Κουμουτσάκου προς τον Π. Καμμένο ήρθε μετά την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, για τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλουγια τα Ίμια.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει τα εξής:

“Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ. Καθήκον του ΥΠΕΘΑ είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα”.

Λοβέρδος: Τσίπρας και Καμμένος επιλέγουν τον διχασμό στα εθνικά θέματα

Την ανησυχία του για τα εθνικά θέματα εξέφρασε με ανάρτηση στο Twitter ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου.

Το μήνυμα του κ. Λοβέρδου:

“Ακριβώς επειδή Πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα.

Γιατί μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει