«Ανυπομονώ να τον δω στη φυλακή»Ο Robert De Niro μίλησε στον Guardian με αφορμή την πρεμιέρα του «The Irishman» στο Λονδίνο και δεν δίστασε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Donald Trump.

«Έχουμε ένα πραγματικό, άμεσο πρόβλημα με το γεγονός ότι έχουμε έναν πρόεδρο γκανγκστερ που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό, τι θέλει … το πρόβλημα είναι, αν πραγματικά τη γλιτώσει με αυτό, τότε όλοι θα έχουμε πρόβλημα». «Το θράσος των ανθρώπων γύρω του που τον υπερασπίζονται, αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι, είναι τρομακτικό και πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο De Niro αναφέρθηκε επίσης στη συνεχιζόμενη μάχη του Trump με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την εκδικητικότητα του προς τα μίντια λέγοντας: «Είναι η δυσαρέσκεια τους (σ.σ αναφέρεται στους Ρεπουμπλικάνους) επειδή γράφουν για αυτό που προφανώς όλοι βλέπουμε, πως είναι γκάνγκστερ».

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν πιθανό να φυλακιστεί ο Trump μετά την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση της Ουκρανίας δήλωσε: «Αχ, ανυπομονώ να τον δω στη φυλακή. Δεν θέλω να πεθάνει, θέλω να πάει στη φυλακή». «Σήμερα, έχουμε έναν παράξενο, στριμμένο πρόεδρο που πιστεύει ότι είναι ένας γκάνγκστερ, ο οποίος δεν είναι καν πολύ καλός γκάνγκστερ … Οι γκάνγκστερ έχουν τιμή, δίνουν το χέρι και έχουν το λόγο σου και εσύ έχεις δικό τους. Αλλά με αυτόν τον τύπο, δεν συμβαίνει αυτό», είπε.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, 23:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει