Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Απίστευτα μπόνους στους υπαλλήλους της Ferrari!

Η Ferrari είναι μια από τις πιο διάσημες μάρκες στον κόσμο, έχοντας στη γκάμα της ορισμένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα. Παρά την οικονομική κρίση και το κόστος αγοράς ενός μοντέλου της Scuderia, η περσινή χρονιά ήταν μια από τις πιο κερδοφόρες για την ιταλική μάρκα.

Γι αυτό και ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, είπε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στους 3.000 υπαλλήλους του. Πριν από λίγες μέρες, όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν ένα φάκελο με μια επιστολή και δώρο τρεις επιπλέον μισθούς. Ήταν τα μπόνους για τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας τα τρία τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος που λαμβάνει το μήνα 1.500 ευρώ, έλαβε επιπλέον 4.500 ευρώ και στα τέλη του μήνα θα λάβει επιπλέον άλλα 4.000.

Ο Montezemolo ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή του, «Έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, το 2012 έκλεισε με αποτελέσματα-ρεκόρ. Αυτό οφείλεται σε εσάς και στην εξαιρετική δουλειά που κάνετε. Παρά την οικονομική κρίση, παράγουμε όλο και περισσότερα μοντέλα και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος, και έκλεισε λέγοντας ότι και τις χρονιές 2013-2015 θα λάβουν ανάλογα ή και μεγαλύτερα μπόνους.

Το αφεντικό δεν τρελάθηκε και ούτε μοιράζει εκατομμύρια έτσι απλά. Ο Montezemolo γνωρίζει πώς να ανταμείβει τους υπαλλήλους του και να τους έχει ευχαριστημένους, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο. Πότε ανοίγει μια θέση στη Ferrari είπαμε…

Πηγή – Ζougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει