Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

H τροχαία ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν και το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα μοιάζει αποκλεισμένη περιοχή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της τροχαίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων -πορειών στο κέντρο της πόλης θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Το Σάββατο (10-09-2011), από ώρα 12.00΄ και μέχρι την ολοκλήρωση των διαφόρων εκδηλώσεων, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, στις οδούς Λ.Στρατού (από Καυτατζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από Μ. Ανδρόνικου μέχρι Εγνατία), Β. Όλγας (από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος), Β. Γεωργίου (από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου), Λ. Νίκης (από 26ης Οκτωβρίου μέχρι Πλ. Λευκού Πύργου), Κ. Καραμανλή (από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Εγνατία (από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου) και Εθνικής Αμύνης (από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου).

– Επιπλέον:

α. Από την 24.00΄ ώρα της Παρασκευής (09-09-2011) μέχρι και την 14.00΄ ώρα της Κυριακής (11-09-2011) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις οδούς Λ.Στρατού (από Καυταντζόγλου μέχρι Πλατεία ΧΑΝΘ), Ν. Γερμανού (από Πλ. Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από Μ. Ανδρόνικου μέχρι Αγ. Δημητρίου), Αγ. Δημητρίου (από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ’ Σεπτεμβρίου), Εθνικής Αμύνης (από Αγ. Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου), Τσιμισκή (από Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι Εθνικής Αμύνης), Εγνατία (από Πλατεία Συντριβανίου μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Γ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθνικής Αμύνης), Ν. Ζέρβα (από Β. Γεωργίου μέχρι Λ.Στρατού), Γκύζη (από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου), Μ.Αλεξάνδρου (από Πλ. Ηλεκτρικής μέχρι Αγ. Τριάδος), Μ. Ανδρόνικου (από Πλ. Ηλεκτρικής μέχρι Πλ. ΧΑΝΘ), Αγίας Τριάδος (από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Βασ.Γεωργίου) και στις λοιπές ανώνυμες οδούς περιμετρικά του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς».

β. Από την 05.00΄ ώρα της Παρασκευής (09-09-2011) μέχρι και την 14.00΄ ώρα της Κυριακής (11-09-2011) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς Αγγελάκη (σε όλο το μήκος της) και στην Ανώνυμη Οδό έναντι του Γ΄Σ.Σ. (από Λ.Στρατού μέχρι Βασ.Γεωργίου).

γ. Από την 17.00΄ ώρα της Παρασκευής (09-09-2011) μέχρι την 23.00΄ ώρα του Σαββάτου (10-09-2011) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Κατσιμίδη (από Κ.Καραμανλή μέχρι Αλ.Παπαναστασίου).
– Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων δηλαδή από ώρα 12.00΄ του Σαββάτου και μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, από Ανατολικά προς Δυτικά μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Κασσάνδρου και από Δυτικά προς Ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Αγ. Δημητρίου και Περιφερειακής οδού καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.
-Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των κάθε είδους εκδηλώσεων και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα υπάρχει έντονη παρουσία ρυθμιστών τροχονόμων της Υπηρεσίας μας.

ΠΗΓΗ: spnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει