Αποκάλυψε την ηλικία της με μία εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίωνΗ Άντα Λιβιτσάνου έγινε 40 ετών και γιόρτασε τη σημαντική αυτή ημέρα παρέα με καλούς της φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, δημοσίευσε δυο τρυφερές φωτογραφίες, όπου σβήνει το κεράκι της έχοντας στην αγκαλιά της, τον αγαπημένο τετράποδο φίλο της.

«Hello 40, (Party no1) Πόσο ενθουσιασμό έχω για αυτή τη νέα δεκαετία δεν μπορεί να φανταστεί κανείς . Πόσο δεν με ενδιαφέρει η γνώμη και τα ταμπού της κοινωνίας -δε- γύρω από αυτό το μαγευτικό νούμερο επίσης κανείς δεν φαντάζεται . Είμαι από τους ανθρώπους που πάντα πίστευα ότι η κάθε ηλικία έχει τα καλά της , τα μαγικά της, και όσο μεγαλώνουμε όλες οι εμπειρίες , οι γνώσεις και οι αξίες μας μεταμορφώνουν σε έναν ανώτερο εαυτό . Χαίρομαι για όλα τα δύσκολα , τα αναπάντεχα και τα περίεργα . Χαίρομαι για όλα τα εύκολα , τα αστεία και τα τυχερά . Η ομορφιά μας κρυβόταν άλλωστε πάντα μέσα στα μάτια μας και εγώ προσωπικά πάντα βλέπω μεγαλύτερη γοητεία στις ρυτίδες καθώς έκρυβαν πάντα ιστορίες που ήθελα να μάθω . Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που έχω λάβει και εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο . Με πολύ αγάπη , Άντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άντα Λιβιτσάνου

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 06:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει