Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έγγραφο "φωτιά" για το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκθέτει και τη Ντόρα Μπακογιάννη

ΕΚΘΕΤΟΙ… ο συνδυασμός του υποψήφιου πρόεδρου για το Επιμελητήριο Μαγνησίας Ευστάθιου Πλαστάρα, μία Δικαστική Επιμελήτρια, ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την καταγγελία ενός Βολιώτη καταστηματάρχη, ο οποίος έπεσε θύμα εξαπάτησης, από υποψήφιο, στις επιμελητηριακές εκλογές, με τον συνδυασμό του υποψήφιου προέδρου Ευστάθιου Πλαστάρα, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ένα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Μπουρούνη, υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών”, υπό τον υποψήφιο πρόεδρο Ευστάθιο Πλαστάρα, ο οποίος, σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο, το οποίο υπογράφει καταστηματάρχης του Βόλου και απευθύνεται στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, τον εξαπάτησε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει υπογραφή σε έγγραφο ένστασης εναντίον άλλου συνδυασμού και πιο συγκεκριμένα της “Επιχειρηματικής Αναγέννησης” υπό τον Απόστολο Αθανασό.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης, σύμφωνα πάντα με το παρακάτω έγγραφο, είναι ότι παρά την όποια εξαπάτηση, στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η ένσταση έφτασε και μάλιστα διά της Δικαστικής Επιμελήτριας Μαγδαληνής Τυλιγάδα. Λέτε ο υποψήφιος Ιωάννης Μπουρούνης να εξαπάτησε και αυτήν; Ποιός ξέρει; Ρωτάμε και εμείς για να μάθουμε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιωάννης Μπουρούνης, είναι και ένα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα Υπεύθυνος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

κ. Ιωάννη Μπουρούνη, κ. Πλαστάρα, κ. Δικαστική Επιμελήτρια, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, πρωτίστως όμως κ. Εισαγγελέα, τί μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ:

Epimelitirio_Magnisias.jpg

Να σημειωθεί ότι ο Ιωάννης Μπουρούνης εκτός από υποψήφιο είναι και νυν μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει