Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κι όμως ο Ολυμπιακός Βόλου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Paris Saint-Germain (Photos)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που το αποδεικνύουν

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (10-08) όλα τα Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδαμε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League, σύμφωνα πάντα με την σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA.

Αυτά την Τετάρτη, γιατί την Παρασκευή (12-08) στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου έφθασαν δύο σειρές εγγράφων, από τις ποδοσφαιρικές οργανώσεις, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Σα να μην υπήρξε δηλαδή ποτέ και καμία απόφαση.

Ενημέρωσαν μάλιστα την ΠΑΕ, τόσο για τον Διαιτητή και τους Επόπτες, όσο και για όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Paris Saint-Germain, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους θα διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

To e-Volos.gr εξασφάλισε αυτά τα έγγραφα και σήμερα σας τα παρουσιάζει.

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη σειρά εγγράφων:

Epo1.jpg

Epo2.jpg

Epo3.jpg

Και ας συνεχίσουμε με την δεύτερη σειρά εγγράφων:

Uefa1.jpg

Uefa2.jpg
Uefa3.jpg

Uefa4.jpg

Όλα αυτά, αφού είχε βγεί η εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου απόφαση και αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε την σχετική έφεση, η οποία συζητείται σήμερα στις 11.00 το πρωί, Δευτέρα 15 Αυγούστου, από την Β’ βάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, οι δύο σειρές εγγράφων, αύριο το πρωί, θα προσκομιστούν στην Β’ βάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA από τους νομικούς της ΠΑΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει