Απονομή ηθικών αμοιβών από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο σε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού ΞηράςΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, απένειμε ηθικές αμοιβές σε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς. Στην τελετή απονομής παρέστη και η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Οι ηθικές αμοιβές που απονεμήθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι οι εξής:

Έπαινος στον Σμηναγό (Ι) Κοσμά Χάλαρη, διότι με την εξαιρετική του απόδοση και διάκρισή του ως «Best Warrior», κατά τη συμμετοχή του στο «Tactical Leadership Program 2018» στην Ισπανία, ανέδειξε το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης που διακρίνει το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εύφημη μνεία στον Αντισμήναρχο (Ι) Βασίλειο Τσαντήλα, στον Σμηναγό (Ι) Σπυρίδωνα Καρέλη, στον Σμηναγό (Ι) Σπυρίδωνα Βαλσάμη, στον Σμηναγό (Ι) Δημήτριο Τσουμπέκα και στον Υποσμηναγό (ΜΑ) Νικόλαο Τσιγκρό, διότι με την εξαιρετική τους απόδοση, κατά τη συμμετοχή τους στο «Tactical Leadership Program 2018» στην Ισπανία, ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματισμού του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έπαινος στην ΕΠΟΠ Λοχία (ΥΓ) Μαρία – Ευφροσύνη Φιλακούρη, διότι με την πράξη της να παραδώσει στις αρχές απολεσθέν υψηλό χρηματικό ποσό απέδειξε το υψηλό φρόνημα, ήθος, αίσθημα χρέους και καθήκοντος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, 14:39

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει