Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αποχωρεί από το «τριφύλλι» ο Τζίγκερ

Την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο Τζίγκερ έκανε μια σύντομη αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν την ομάδα στην παρούσα προβληματική κατάσταση καταλήγοντας στο να ανακοινώσει την αποχώρηση του καθώς και της οικογένειάς του από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

«Κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά και να δώσει λύσεις, θα δώσω απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και θα πω κάποια πράγματα που απασχολούν τον κόσμο», δήλωσε για να καταλήξει στην τελική απόφαση: «Αποχωρούμε άμεσα καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και παραδίδοντάς της σε πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο».

«Δεν συμμετέχουμε πλέον στις αποφάσεις. Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν διοίκηση. Αυτή η πρωτοβουλία μας αφήνει ελεύθερο το πεδίο προκειμένου να βρεθεί κάποιος να πάρει τις μετοχές. Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άναδρο πόλεμο που διαρκεί εδώ και πολύ καιρό. Η στοχοποίηση της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά έχει κυρίαρχο ρόλο», επεσήμανε σχετικά με το ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση των «πράσινων».

Όσο για το πώς ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η παραίτηση και για το αν υπάρχει πιθανός υποψήφιος επενδυτής,ο Τζίγκερ δήλωσε:

«Από τον Μάρτιο διατίθεμαι να προχωρήσω σε μία λύση. Δεν έχει έρθει καμία πρόταση οποιασδήποτε μορφής και δεν θα σχολιάσω ανθρωπους που έρχονται ως εκπρόσωποι Αράβων, Ρώσων κα. Οι μετοχές θα κατατεθούν σε δικηγόρο με σαφείς εντολές. Θα υπάρχει συμβούλιο που θα καταγραφούν οι προτάσεις και εφόσον υπάρχει αληθές σχήμα, οι μετοχές θα είναι στη διάθεση του υποψήφιου επενδυτή.

Δεν θα ήθελα να περάσουμε σε φαινόμενα άλλων ομάδων με τον τυχάρπαστο που θα ρθει να κάνει το όνομά του μέσω Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε σοβαρότητα, οι υποψήφιοι καταθέτουν πρόταση και την συζητάμε. Το συντομότερο το καλύτερο. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που τις θέλει και δεν θα υπάρξει θέμα τιμήματος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει