Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΠΟΨΕ οι Θ. Μικρούτσικος και Χ. Θηβαίος στον Βόλο (ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

ΥΠΟ ΒΡΟΧΗΝ στο VOX Music Stage του Πολυχώρου Τσαλαπάτα

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι επισκέπτονται το Βόλο. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος «στην ίδια πόλη υπό βροχήν», υπό μνημονίου και ακραίας οικονομικής συγκυρίας που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη συννεφιασμένη βάρβαρη καθημερινότητα.

Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών συναντιούνται ξανά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2002. Πιο ώριμοι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μετρώντας δεκάδες κοινές συναυλίες όλο το φετινό καλοκαίρι, αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.

Δυο μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο. Κι οι δυο μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό. Ίσως γιατί όλοι μαζί ζούμε «στην ίδια πόλη υπό βροχήν» κι αναζητούμε το καταφύγιο της ποίησης σε μια ζωντανή μουσική παράσταση που απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού

Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος και ο Χρήστος εκτιμούν ιδιαίτερα και φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στον Νίκο Καββαδία όχι μόνο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Αυτά τα τραγούδια αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της κάθε εμφάνισης του Θάνου Μικρούτσικου ολοκληρώνουν το ταξίδι απογείωσης που θα συμβεί φέτος στο Σταυρό του Νότου.

Τηλ. κρατήσεων 24210 35350
Πόρτες για τις κρατήσεις ανοίγουν στις 10:00 μ.μ., για τους όρθιους στις 10:30 μ.μ.
Είσοδος 12 ευρώ (χωρίς ποτό)
Ποτό 8 ευρώ
Μπίρα 5 ευρώ

* Με την χορηγία επικοινωνίας των e-Volos.gr, Marconi Radio 96,1 F.M. και e-Rock.gr

* Για την ζωντανή εμφάνιση των Θάνου Μικρούτσικου και Χρήστου Θηβαίου θα κληρωθούν 5 προσκλήσεις, από το Marconi Radio 96,1 F.M. και την εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη σήμερα το απόγευμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει