Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Από ιδρυτής της Forthnet, υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο η Forthnet, ανακοίνωνε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου της εταιρείας, Παντελή Τζωρτάκη, κανείς δεν περίμενε, πως ο ιδρυτής της Forthnet, θα αναλάμβανε χαρτοφυλάκιο υφυπουργού στην νέα κυβέρνηση, λίγους μήνες μετά.

Αυτό όμως δεν είναι τυχαίο, καθώς ο Ηρακλειώτης υφυπουργός, παραιτήθηκε από την εταιρεία του για να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου, δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, για θέματα νέων τεχνολογιών,πληροφορικής,επικοινωνιών και γενικότερα καινοτομίας.

Για τον ίδιο λόγο είχε παραιτηθεί και από τη θέση του προέδρου του Συνδέσμο Εταιρειών Πληροφορικής (ΣΕΠΕ).

Ο Παντελής Τζωρτάκης το 1984 απέκτησε Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και το 1987 Master of Computer Sciences στο Brooklyn College of CUNY.Εκείνη την περίοδο υπήρξε και σύμβουλος σε θέματα πληροφορικής (Senior Consultant) στο Kingsburg Community of CUNY.

Σημείωση: Ο νέος υφυπουργός αποτελεί ένα από τα πολλά στελέχη που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου και πήραν θέση στην νέα κυβέρνηση,με φόντο την επόμενη μερα που ήδη έχει ξεκινήσει..

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει