Αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία Μακρή, ο πρώτος εκ των δύο κατηγορουμένων


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 18:30

Αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο πρώτος εκ των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε μάλιστα το νεογέννητο παιδί του για να πείσει ότι δεν είναι ο εκτελεστής του άγριου εγκλήματος πριν από δύο χρόνια. « Ποιος άνθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου;» διερωτήθηκε ενώ με το χέρι στην καρδιά, πρόσθεσε : «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου» για να εισπράξει την απάντηση της χήρας του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα που του είπε: «Και εμένα ο άνδρας μου».

Κατηγορούμενος: «Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος  έβαλε μάλιστα τα κλάματα, ισχυριζόμενος πως έφυγε για τη Βουλγαρία από την Ελλάδα όπου, όπως είπε, ήρθε με τον αδελφό του για να κάνουν έρευνα προκειμένου να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά, όταν τον ενημέρωσε η γυναίκα του ότι ο γιος του ήταν άρρωστος. «Στην Ελλάδα είχα έρθει να δω εάν μπορώ να δραστηροποιηθώ στο χώρο της εστίασης και σε στούντιο τατουάζ. Είχα έρθει να κοιτάξω τι ευκαιρίες υπήρχαν. Είχα αποφασίσει κατά 80% ότι θα ερχόμουν να αρχίσω εδώ επιχείρηση και να φέρω εδώ τη γυναίκα μου και το παιδί μου», ισχυρίστηκε.

Αύριο απολογείται ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 18:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει