Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αστυνομικός φρουρός με φίλο του “ξυλοφόρτωσαν” πολίτες

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 27χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Αθήνα, ύστερα από καταγγελία ενός 57χρονου και του γιού του, 31 ετων, ότι λίγο έξω από την Αρεόπολη μαζί με έναν 26χρονο τους σταμάτησαν με το αυτοκίνητο και τους χτύπησαν, προκαλώντας τους επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, ένας 57χρονος κι ένας 31χρονος, πατέρας και γιος αντίστοιχα, κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Αρεόπολης, ότι ενώ κινούντο με τα αυτοκίνητά τους, δύο άγνωστα άτομα τους σταμάτησαν στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αρεόπολης – Γυθείου και τους χτύπησαν, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους κι αμέσως μετά οι δύο άγνωστοι γι’ αυτούς, διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Πατέρας και γιoς διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, στην έξοδο της Σπάρτης προς Τρίπολη, τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης, όπου αργότερα αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.

Η ασφάλεια Σπάρτης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου ειδικού φρουρού, και του 26χρονου ιδιώτη, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Γυθείου, ενώ ο ειδικός φρουρός με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει