Ατελείωτες ουρές στην αγορά της ΘεσσαλονίκηςΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 13:38

Εικόνες συνωστισμού παρουσιάζει από το πρωί το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις ουρές έξω από καταστήματα να προβληματίζουν. Ουρές δεκάδων ατόμων, κυρίως σε μεγάλες εταιρείες ειδών ένδυσης, καταγράφονται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται ενώ ο κόσμος που περιμένει για να μπει σε συγκεκριμένα καταστήματα καταλαμβάνει πολλές φορές σχεδόν όλο το πεζοδρόμιο.

Αυτή είναι η εικόνα που επικρατούσε από νωρίς το πρωί οπότε και άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα με μεγάλη μερίδα των καταναλωτών να είναι νέοι, ακόμη και σχολικής ηλικίας. Οι συγκεκριμένες εικόνες καταγράφονται τη στιγμή μάλιστα που η αγορά θα είναι και αύριο ανοιχτή για να εξυπηρετησει τις ανάγκες του κόσμου.

Η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης είναι αρκετά διακριτική χωρίς να γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι. Ενώ αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι ουρές αυτή την ώρα σημειώνονται έξω από τα καταστήματα μεγάλων πολυεθνικών ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική.

 

Πηγή: grtimes.gr

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 13:38Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει