Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

"Αυτοί που μας πήραν τους Μεσογειακούς, καταδίκασαν και την ομάδα μας"

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού για μία ακόμη φορά απαξιώνει την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ίδιοι άνθρωποι, που με την απραξία τους οδήγησαν στην αφαίρεση με προσβλητικό τρόπο των Μεσογειακών Αγώνων από την πόλη μας, και αυτή τη φορά μεθοδεύουν απροκάλυπτα αποφάσεις καταδικαστικές για την ομάδα μας.

Την ίδια ώρα που η πόλη μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες αθλητές για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο και να μεταδώσει σε όλη την υφήλιο το αθλητικό ιδεώδες με τη συμβολή πολλών Βολιωτών εθελοντών, κάποιοι δεν διστάζουν να ασεβήσουν απέναντι μας.

Η προκατειλημμένη και ύποπτη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού οδηγεί σε πρωτοφανείς τακτικές. Οι κυβερνητικοί εμπνευστές της καθοδηγούμενης κάθαρσης του ποδοσφαίρου ας μη δημιουργούν αποδιοπομπαίους τράγους κι ας τιμωρήσουν τους πραγματικά υπευθύνους και όχι τις ομάδες, που, κατά γενική ομολογία, κέρδισαν τις εντυπώσεις στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Και όλοι αυτοί που το τελευταίο διάστημα διαβεβαίωναν τους φιλάθλους, τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ότι η πολιτική ηγεσία θα λειτουργήσει αμερόληπτα, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Με απλές εξαγγελίες και ευφυολογήματα δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν τέτοιου είδους πρακτικές και πολιτικές, που καταστρατηγούν βασικούς κανόνες της δημοκρατίας και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας.

Απευθύνω έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας μας να αντιδράσουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η δική μας συμπεριφορά ας κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και δυσάρεστη αυτή κατάσταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει