Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύεται να βγάλουν selfie με τους royal fans;Αν ποτέ συναντήσετε από κοντά την Kate Middleton και την Μeghan Markle, ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μην επιχειρήσετε να τους ζητήσετε μια selfie. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται δια ροπάλου και είναι μέσα στα don’ts του βασιλικού πρωτοκόλλου και υπάρχει και εξήγηση γι’αυτό.

Ο Grec Agiou ένας φαν της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε στο παλάτι του Buckingham τον Μάιο του 2017, με αφορμή μια εκδήλωση, δήλωσε στο Business Insider πως οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν το δικαίωμα να τραβήξουν μια selfie με τη βασίλισσα και αυτός ήταν ένας απαράβατος νόμος.

«Ο λόγος που απαγορεύεται οι Kate και Meghan να βγάζουν selfie στο παλάτι είναι γιατί στην ουσία δεν είναι σωστό να γυρνούν την πλάτη στο παλάτι ή σε κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει τον εαυτό του φωτογραφία έχοντας πίσω το παλάτι, θα πρέπει πρώτα να του γυρίσει την πλάτη και αυτό θεωρείται ασέβεια».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 06:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει