Αυτό είναι το νέο KIA Sportage


Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τους οδηγούς. Πρόκειται για ένα από τα πιο ελκυστικά αισθητικά SUV, με καθαρές γραμμές, κομψό στυλ, υπερσύγχρονο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες.

Η KIA αποκάλυψε επίσημα το καινούριο Sportage, ένα παγκόσμιο μοντέλο το οποίο αποτελεί αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας του δικτύου σχεδιασμού της μάρκας σε Κορέα, Γερμανία, ΗΠΑ και Κίνα.

Υιοθετεί τη φιλοσοφία «Opposites United», έχοντας μια εντυπωσιακή μάσκα τύπου «Tiger Nose» με ιδιαίτερα φώτα LED, μεγάλη γρίλια σε μαύρο πάνελ και εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα χαμηλότερα σε απόχρωση αλουμινίου.

Το αυξημένο ύψος του αμαξώματος, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και οι μεγάλες ζάντες προσδίδουν δυναμισμό. Το πίσω τμήμα είναι κεκλιμένο, με μια διακριτική πτέρυγα, φώτα LED που ενώνονται με φωτιζόμενη λωρίδα και αλουμινένια ποδιά χαμηλά.

 

Καμπίνα που σε κερδίζει

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνει το καμπυλωτό ψηφιακό πάνελ με τις δύο οθόνες – μία για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα πολυμέσων. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλής ποιότητας, Ανήκει στην κατηγορία των C-SUV.όπως υποστηρίζει η ΚΙΑ, με τους συνδυασμούς χρωμάτων, επενδύσεων και διακοσμητικών να δίνουν έναν premium αέρα.

Τα εμπρός καθίσματα είναι αναπαυτικά και παρέχουν εξαιρετική στήριξη, οι χώροι έχουν βελτιωθεί σημαντικά, όπως και η πρακτικότητα.

Επίσης, για πρώτη φορά, το Sportage θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση X-Line με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες, τα συστήματα υποβοήθησης, τις προδιαγραφές και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν αργότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιο το ενδιαφέρον στην Ευρώπη για το KIA EV6

Αυτό το KIA κάνει τα 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα!

 

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει