Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αφήστε την λίστα μεγαλοοφειλετών και δώστε μας την λίστα των μεγαλο-αρπακτικών

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ e-Volos.gr

Το υπουργείο Οικονομικών δημοσίευσε την λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του ελληνικού δημοσίου; Έ και…; Για χάρη του Κράτους, εμείς, μαυροκουκούλα δεν θα φορέσουμε και γι’ αυτό, ως δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ την λίστα των οφειλετών προς το Δημόσιο…

Φυσικά και θα δημοσιεύσουμε τα Ν.Π.Δ.Δ. που χρωστούν στο Δημόσιο, μιας και αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι οφειλέτες του. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ όμως να μετατρέψουμε το e-Volos.gr σε διαδικτυακό κηδειόχαρτο, έστω και αν σε αυτήν την λίστα υπάρχουν ονόματα εταιρειών του Τύπου της Μαγνησίας, που και ανταγνωνιστικά αν το έβλεπε κανείς θα μας έδινε 1.000 δίκια.

Όχι κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Πολύ ευχαρίστως δημοσιεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, κάνοντας ρεπορτάζ γι’ αυτό, τα ονόματα όσων έχουν καταληστέψει το δημόσιο χρήμα από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Εμείς επιμένουμε να δείχνουμε με το δάκτυλο τα ονόματα όσων υπερ-ψήφισαν, μεταξύ των 300 Ελλήνων Βουλευτών και μάλιστα ξεπουλώντας ακόμη και την εθνική μας κυριαρχία, τη δανειακή σύμβαση και τα όποια μεσοπρόθεσμά της.

Φροντίστε να λογοδοτήσετε στον ελληνικό λαό και αφήστε τα τερτίπια διχασμού των πολιτών, με σκοπό την πολιτική σας επιβίωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει