Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Απέδειξε και έμπρακτα ότι της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες

19.06.2008 – 27.08.2011: Αχιλλέας Μπέος, ο δρόμος προς την Ευρώπη, αλλά και την εξυγίανση

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ e-Volos.gr

Μπορεί κάποιοι, σωστοί δουλοπάροικοι του αθηνοκεντρικού αθλητικού κατεστημένου, με σαφείς πλέον πολιτικές προεκτάσεις, να προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου, ωστόσο όλοι εμείς, οι Βολιώτες γνωρίζουμε την αλήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από την εξής:

Από την Πέμπτη Ιουνίου του 2008, οπότε ο Αχιλλέας Μπέος και ηγήθηκε της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι και σήμερα, η Βολιώτικη ομάδα κατάφερε να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορική διαδρομή της.

Και πιστέψτε μας, δεν είναι τόσο σημαντικό το γεγονός της εξόδου από τις μικρές κατηγορίες και της ανόδου στη Super League, ούτε και η ιστορική της συμμετοχή, έστω και για λίγο, στο Europa League, όσο το ότι έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια χρεών και υπερ-εκμετάλλευσης από πολιτικά πρόσωπα και παρα-θλητικά κέντρα, που την κρατούσαν δεμένη στην μιζέρια και την σήψη της παρακμής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο στο τιμόνι της, κατάφερε όχι μόνο να ξεχρεώσει τα ΠΑΣΟΚ-ικά της υπερ-χρέη, κατάφερε όχι μόνο να μην χρωστάει πουθενά, αλλά και να αποτελεί φόβητρο για το αθηνοκεντρικό αθλητικό κατεστημένο.

Ο Αχιλλέας, μάγκας ως είναι, αποχωρεί. Αποδεικνύει πως της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες… Εμείς να δούμε τώρα…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει