Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: “Τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στο Λουξεμβούργο”

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του e-Volos.gr πριν λίγα λεπτά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)”

Τον Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη ακούσαμε πριν λίγα λεπτά να μιλάει ζωντανά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)” και στην εκπομπή της συναδέλφου του Ειρήνης Δαμιανάκη, σχετικά με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου…

Ο Βολιώτης δημοσιογράφος δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Ω Αθήνα εκλεκτή ανάμεσα στις πόλεις… Από την εποχή της αρχαιότητας μέχρι και σήμερα πρωτοστατείς σε όλα τα μεγάλα. Είτε μεγάλα έργα, με χρήματα των συμμαχικών ταμείων, ήταν αυτά, είτε σκάνδαλα αρχαία, παλαιότερα και σημερινά, ακόμα – ακόμα και στα εγκλήματα κατά της ελληνικής περιφέρειας, εσύ ήσουν από πίσω.

Έτσι ακριβώς αισθανόμαστε αγαπητή συνάδελφε, ειδικότερα όταν βλέπουμε τον Ολυμπιακό μας να υποβιβάζεται.

Λογική λοιπόν η όποια αντίδραση έχει καταγραφεί από το πρωί στη πόλη μας. Δηλώσεις τοπικών Βουλευτών, ανθρώπων της τοπικής Αυτοδικοίκησης 1ου και 2ου βαθμού, τοπικών φορεών και φυσικά φίλων της ομάδας, οι οποίοι, πιστέψτε με, απόψε το βράδυ, μετά το τέλος του επικείμενου αγώνα, θα αντιδράσουν, αφού αναμένεται να κάνουν τη νύχτα μέρα στη Μαγνησία.

Προς το παρόν τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στο Λουξεμβούργο και στον σημερινό αγώνα, όπου αναμένουμε την αγωνιστική απάντηση των παιδιών της ομάδας μας.

Για αύριο τέλος να πούμε, ότι θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη όλων των φορέων και των πολιτικών προσώπων του Νομού, στις 14.00, στο δημαρχείο του Βόλου, ώστε να αποφασιστεί μία κοινή γραμμή αντιμετώπισης της κατάστασης”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει