Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: “Το ΠΑΣΟΚ χάνει το Νομό Μαγνησίας από τα αποδυτήρια…”

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του e-Volos.gr πριν λίγα λεπτά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)”

Τον Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη ακούσαμε πριν λίγα λεπτά να μιλάει ζωντανά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)” και στην εκπομπή της συναδέλφου του Ειρήνης Δαμιανάκη, για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου.

“Το ΠΑΣΟΚ χάνει το Νομό Μαγνησίας από τα αποδυτήρια και αυτό γιατί επιδεικνύει εμμονές ως προς την υπόθεση του Ολυμπιακού της πόλης μας” δήλωσε με νόημα και συνέχισε “κατάντησε πολιτικά γραφικό πλέον το θέμα, με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, πότε να ομιλεί περί του ανεξάρτητου χαρακτήρα της αθλητικής Δικαιοσύνης και πότε να την κατακεραυνώνει για τις αποφάσεις που δεν της είναι αρεστές.

Αισθανόμαστε και εξαπατημένοι, αν θέλετε, είτε ως φίλαθλοι, είτε ως πολίτες, γιατί και θέλω να το τονίσω αυτό, οι Βολιώτες επιθυμούμε την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτω όμως από σωστές προϋποθέσεις και φυσικά χωρίς περιορισμούς. Ε, δεν είναι δυνατόν πια για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου να φταίνε μόνον ο Αχιλλέας Μπέος και ο Μάκης Ψωμιάδης.

Όσο λοιπόν και αν δεν αρέσει σε κάποιους, ο Ολυμπιακός Βόλου και φέτος θα αγωνιστεί στην Super Leauge. Εις ότι αφορά τώρα το Europa Leauge και την μοναδική μας πορεία, που μόνον ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί, σε αυτό, σύντομα θα λυθεί κάθε μας απορία, με την απόφαση του CAS”, κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει