Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Α. Μεταφτσής: “Όλοι μαζί πετύχαμε – Σας ευχαριστώ από καρδιάς”

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους σε όσους βοήθησαν στην τέλεση ενός πολύ πετυχημένου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, εξέφρασε μέσω επιστολής, ο βασικός συντελεστής και συντονιστής των αγώνων, Αλέκος Μεταφτσής.

Αναλυτικά η επιστολή:

Το 16o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών πέρασε στην ιστορία, για την πόλη μας, πιστεύω με θετικό πρόσημο σε όλα τα επίπεδα, ιδιαιτέρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα.

Αυτό που τελείωσε, όμως, είχε μια διαδικασία από την οποία ξεπήδησε και η επιτυχία αυτών των αγώνων.

Με το σκεπτικό αυτό, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συνεργάτες σ’ αυτήν την διαδρομή:
τον Νίκο Σπηλιωτόπουλο, τον Τάσο Μαρινάγη, τον Κώστα Κινή, τον Νίκο Μαγγίτση, τον Παναγιώτη Παπαρρίζο, τον Ζάκο Σαχίνη, τον Απόστολο Καζάκη και τον Δημήτρη Μελαχροινό, τις κυρίες Σπανού Μαρία και Ντίκα Πόλυ, τους κ.κ. Χατζηστάμο Λευτέρη, Κατσικόπουλο Βασίλη, Σουρμενίδη Κώστα και Μεφσούτ Θωμά, στις κυρίες Λίνα Τατάκου, Έφη Βλιώρα και φυσικά τον σκηνοθετη μας τον Σπύρο Μαβίδη.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στο κολυμβητήριο του Βόλου αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τους συναδέλφους μου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας και στους δημοτικούς ξενώνες, για την υπομονή τους.

Ευχαριστώ όλους τους πολιτικούς προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου για την βοήθεια τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Λιμεναρχείο Βόλου, το ΕΚΑΒ και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη , τον Πρόεδρο κ. Πάυλο Μαβίδη καθώς και τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού – Αθλητισμού – Πολιτισμού – ΔΗΠΕΘΕ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Ευχαριστώ τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή των αγώνων .

Ευχαριστώ το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που με την αθρόα προσέλευση του και στα δυο κολυμβητήρια του Βόλου έδειξε ότι ο αθλητισμός στην πόλη μας είναι βίωμα.

Τέλος ευχαριστώ θα ήθελα να πω σε δύο ανθρώπους, αφανείς, αλλά με ουσιαστική βοήθεια σε μένα: τον Γιώργο Ριτσάκη, ιδιοκτήτη της COSMOTE CORNER στο Βόλο και τον Μπάμπη Δημητρίου, εργαζόμενο του ΟΤΕ.

Όλοι μαζί πετύχαμε,

ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 16ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει